HUREN

Voor iedereen die nog geen instrument wil aanschaffen is het huren van een viool, altviool of cello mogelijk. Naast studie-instrumenten kunt u ook professionele instrumenten bij ons huren. Alle instrumenten worden verhuurd met strijkstok en in een koffer of een hoes. 

 

De huurprijzen zijn als volgt.

Viool € 15,00 per maand. Dit betreft een huurinstrument met een waarde van ca. € 1000,00 van Europese makelij, voor duurdere instrumenten is de huurprijs €15,00 per maand per € 1000,00 waarde van het instrument.

Altviool is vanaf € 19,00 per maand het huur met een waarde van het instrument van ca.€ 1400,00

Cello vanaf € 29,00 per maand met een waarde van het instrument van ca.€ 3500,00

Als de aanschafprijs hoger ligt gelden er andere huurprijzen, informeer hiernaar in ons atelier.

De verzekering wordt berekend aan de hand van de waarde van het gehuurde instrument.

Er is al een verzekering vanaf  € 55,00 per jaar.

 

HUURKOOP:

Is een kredietvorm die wij aanbieden waarbij een koper van een instrument, door middel van gespreide betalingen, eigenaar van het instrument wordt als de totale afkoopsom is betaald.

U betaald 5% van de  aanschafwaarde per maand en dat gedurende 22 - opvolgende -maanden.

U verzekerd het instrument gedurende deze 22 maanden zelf. Een verzekering voor deze periode kan ook bij ons afgesloten worden. De verzekering kan niet in de huurkoopsom worden opgenomen.

 

Voor beginnende violisten die naar later mocht blijken, toch willen stoppen met viool spelen is het mogelijk de huurkoop om te zetten naar huur volgens de volgende voorwaarden:

  • Er wordt huur berekend over de tijd dat het instrument in bezit is geweest, in hele maanden, afgerond naar boven, tegen de vooraf overeengekomen huurprijs.
  • Inclusief de kosten van een onderhoudsbeurt
  • Teveel betaalde huurkoop wordt, onder aftrek van door ons afgedragen BTW (21%), terugbetaald.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken meldt u dan aan met onderstaand formulier of maak een afspraak op 043-3219159